Zöld beruházás a cégnek, mely akár gyorsan meg is térülhet

A Napelempalyazatok.hu pénzügyi szakértői felhívják a kis- és középvállalatok figyelmét egy remek befektetési lehetőségre!

Túl a pénzpiaci lehetőségeken és az ingatlanberuházásokon, most egy igen kedvező és egyben környezettudatos megoldást ajánlanak: fektessük a pénzünket napelem rendszer kiépítésébe!

Miért kedvező ez a beruházási forma és hogyan térül meg?

Az üzlethelyiségek és irodaházak tetejére, szabad telekterületre épített napelem rendszernek köszönhetően az épület rezsiköltsége 0-ra csökkenthető, így a cég megszabadulhat egy rendszeres kiadástól, jobban mondva nem az áramszolgáltatónak fizeti a rendszeres díjakat, hanem a hiteltörlesztésbe, mely optimálisan kiépített rendszer esetén 8-10 év alatt megtérül!

Az EU-s irányelvek mentén a magyar állam energetikai korszerűsítésre ad támogatást a pályázóknak, melynek során 0%-os hitelkamatra vehetnek fel kölcsönt és építhetnek ki napelemes rendszert illetve korszerűsíthetik a fűtési rendszerüket.

Minek fizetnének vagyonokat az áramszolgáltatónak, ha a napelem telepítési árak annyira kedvezőek, hogy érdemesebb befektetni és 8-10 év után megszabadulni egy állandó kiadástól?!

Nagyobb napelemparkba való invesztálás esetén visszatáplálhatjuk az áramot az elektromos hálózatba, melyet az áramszolgáltató megtérít nekünk, így jövedelemforrás is lehet a napelem, emellett környezetbarát módon láthatjuk el a szomszédos épületeket energiával!

Érdemes egy személyes konzultációt és helyszíni felmérést kérni a szakértő gárdától, akik rövid időn belül megtervezik a rendszert, részletes pénzügyi tanácsadást vállalnak és kivitelezik a rendszer telepítését.

Ne késlekedjen, fedezze fel ezt a nagyszerű lehetőséget, mert az idő az pénz!