Takarékoskodj okosan, vegyél tartós táskát az annataska.hu-ról

Egy háztartásban az étkezésen kívül talán a ruhákra megy el a legtöbb pénz. Persze ez relatív mindenkinél, de a gyors-divatnak köszönhetően rá vagyunk utalva, hogy maximum három évente gardróbot cseréljünk. Éppen ezért, én úgy próbálok takarékoskodni, hogy mindenből a lehető legtartósabbat veszem, nem feltétlenül a legdivatosabbat, sőt ha lehet magamnak varrom a ruháimat. Így sokkal szívesebben és többet hordom őket, mint amiket csak leveszek egy boltban a vállfáról. Hogy a használt ruha boltokról ne is beszéljünk.

De mi van az olyan fontos kiegészítőkkel, mint a táska? Nos, ezt úgy oldom meg, hogy olyan boltokat keresek fel, ahol biztos jó minőségű terméket kapok a pénzemért, ilyen például az annataska.hu. Ez egy olyan webáruház, ahol jó minőségű táskák átlátható választékát találhatod meg, pénztárcák és övek társaságában. Én általában két táskát használok, egy mindennapi, munkába járósat, és egy kisebb “ünnepit”. Persze nem mindig illik ez utóbbi minden szettemhez, ilyenkor körülnézek a nővérem ruhatárában, de ez már részlet kérdés.

Mivel az “ünnepi” táskát ritkán használom, ez tovább is bírja a gyűrődést. Az igazi tesztnek a mindennapi, munkába járós táska van kitéve. Én az enyémet már közel öt éve hurcolászom, és meg kell mondjam, egy kicsit se látszik meg rajta. Arról nem is beszélve, hogy még divatosnak is mondható, hiszen Tamaris márkás. Az itt található táskák valamennyi darabja valamelyik nagy márkához tartozik: Tamaris, Jana, Bugatti, Anekke vagy Olasz, így egyszerre gazdálkodhatsz okosan, hiszen nem kell minden két évben új táskát venned, mert az előző tönkre ment, és lehetsz divatos is.

Én csak ajánlani tudom az annataska.hu web shopot, minden kedves táskára vágyónak.