Nem csak pénzügyi tanáccsal szolgálok a hozzám fordulóknak

Pénzügyesként megtanultam, hogy az ügyfelek nem szeretik a mellébeszélést. A legtöbbjük gyors, hatékony megoldást vár, méghozzá minél hamarabb és minél gyorsabban. Általában már a pénzügyi tanácsadásra is úgy jönnek oda, hogy csak limitált mennyiségű idő áll a rendelkezésükre, ezért nagyon össze kell szednem magam ilyenkor, ha velük foglalkozok. Persze ezek a helyzetek sok mindenre megtanítottak, aminek nagyon hálás vagyok. Például arra, hogy nincs helye a mellébeszélésnek. Ma már sokkal gyorsabban átlátom az egészet, és hatékonyan és gyorsan képes vagyok kiragadni azt a részletet, amelyre az ügyfél kíváncsi. Így a megadott időkeretben dedikáltan az ő problémájával tudunk foglalkozni, így a legtöbben elégedetten és hálásan távoznak tőlem.

Táskás szem ellen felejtsd el az otthoni praktikákat – itt a tuti megoldás!

A barátnőinek azonban már nem csak pénzügyekben nyújtok tanácsot. Táskás szem ellen is tudom a biztos megoldást, és örömmel segítek is nekik! Nemrég ugyanis rátaláltam az InstanTense oldalára és termékeire. És saját magamon vettem észre, mekkora a változás, mióta elkezdtem használni az emelő szérumukat! Az InstanTense Plus emelő hatású szérum ugyanis valóban gyors és hatékony megoldást nyújt táskás szem ellen. Már az első használat után érezni lehetett a krém jótékony hatását. A krém felvitelét követő 8 óra után ugyanis érezni lehetett, hogy feszesebbé kezd válni a bőr a szemem alatt. A szérum ráadásul olyan hidratáló és nyugtató összetevőket tartalmaz, amely minden bőrtípusra, így száraz vagy érzékeny bőrre is nyugodt szívvel felvihető. A krém összetevőinek köszönhetően pedig már az első használat után feszesebbnek és ápoltabbnak érezhetjük a szemkörnyékünket. Mindennek tetejében pedig elárulom, hogy a szérumot nem csak nők, de férfiak is bátran használhatják!

Az InstanTense Plus emelő hatású szérum ugyan kis kiszerelésben kapható, azonban nagyon gazdaságos. A 25 milliliteres adag ugyanis akár két hónapra is elegendő, rendszeres, napi használat mellett is! Így tulajdonképpen egy csésze kávé napi áráért megvásárolhatjuk a szérumot, amelyet nem is kell előre kifizetnünk. Elég, ha a futárnál teljesítjük a tranzakciót a bankkártyánkkal. Persze ilyenkor mindig felmerül a kérdés, mi van akkor, ha nekem nem ha a krém? Ha táskás szem ellen hiába vásároltam mg, nem segített a táskák eltüntetésében? Ekkor sem kell aggódni, az InstanTense ugyanis nem árul zsákbamacskát. Ha a részletes tájékoztatás ellenére nem használ a kipróbált krém, akkor az InstanTense 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal a vásárlója felé! Így egy próbát mindenképpen megér a termék kipróbálása.

Persze kísérletezhetünk otthoni módszerekkel is, például tehetünk a szemünkre zöld tea filtert vagy hideg uborkát is. A nagy kérdés, valóban érdemes-e bevetnünk az otthoni praktikákat ahelyett, hogy a klinikailag tesztelt, igazoltan hatékony megoldást választanánk? Szerintem nem, így táskás szem ellen mindenképpen javaslom, hogy próbáljátok ki a krémet. Nekem bevált!