Mindenhez én sem érthetek

Én és a pénzügyek? Mi nagyon nem vagyunk egy nyerő páros és akkor még finoman is fogalmaztam. Vállalom, és el is fogadom, hogy nekem semmi tehetségem sincs a pénzügyhöz, úgyhogy jobb, ha bele sem kezdek, és nem is foglalkozom vele. Annak ellenére, hogy egy pár évet tanultam is az egyetemen, valahogy nem az én világom.

Pont ezért nálunk otthon a családi vállalkozásban nem én foglalkozom a pénzügyekkel, hanem a férjem. Ő tökéletesen ért hozzá, nagyon jó benne, így sosincs belőle probléma és vita. Amúgy is szeret a számokkal és az Excellel babrálni, úgyhogy ő ebben maximálisan ki tudja élni magát.

A saját vállalkozásunkra nagyon büszkék vagyunk, amihez a honlapot a Keresőbenelsővel készítettük el. Eredetileg csupán szövegíráshoz kerestünk egy céget, akikkel megcsináltathatjuk, és így találtam rá a következő oldalra: https://keresobenelso.hu/szovegiras.html. Aztán mivel olvastam, hogy a Keresőbenelső nem csak szövegírással, hanem honlapkészítéssel is foglalkozik, így ezt is velük csináltattuk.

A szövegírás terén egyébként kétféle szolgáltatást nyújtanak. Az egyik a tartalommarketing része, amit tartalomfejlesztésnek is hívnak. A másik a kreatív szövegírás, amire igazából nekünk is szükségünk volt. Miután körbenéztem és egy kis kutatást végeztem a többi piaci szereplőről, megállapíthattam, hogy egyáltalán nem sok az az ár, amit kérnek érte. Mind a tartalommarketing, mind a kreatív szövegírás tekintetében 10 ezer forint/ óra díjat számolnak fel. Persze ez nem csak egy egyszerű óradíj, hanem a tartalomfejlesztés terén magába foglalja azokat az értékes és hasznos cikkeket, amiket havi rendszerességel írnak meg, illetve a kreatív szövegírás terén a weboldalszövegek megírását és a különböző kiadványok készítését is tartalmazza.

De valójában mit is jelent az, hogy hasznos tartalmak?

Ez tulajdonképpen különböző terjedelmű cikkek megírását tartalmazza, amelyek lehetnek 200, 400 vagy akár 800 szavasak is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy olyan 800 vagy 1000 szavas cikk elkészítése nagyjából 6 órányi időt vesz igénybe. Miért is? Mert a cikkek megírását megelőzi egy kutatómunka az adott témában, hogy minél tartalmasabb legyen a cikk. Csak ezután következik magának a cikknek a megírása, valamint annak ellenőrzése és kijavítása is. Persze a cikkekbe képek is kerülnek azért, hogy minél érdekesebb és szó szerint színesebb legyen az olvasó számára. Ezenkívül készül még 1 darab 100 szavas hírlevél, 5 darab Facebook poszt és még 5 darab Google Display hirdetés is. Ebből is látszódik, hogy ez nem csak egy sima cikk megírása, hanem egy komolyabb szolgáltatás.

Számunkra nagyon bevált, abszolút meg vagyunk vele elégedve, és amikor valaki erről érdeklődik, akkor csak megadom a https://keresobenelso.hu/szovegiras.html oldal elérhetőségét, ahol bárki fel tudja venni a kapcsolatot a céggel.