Még jó, hogy pénzügyi területen dolgozok

Immáron 5 éve dolgozok a mostani cégemnél, ami különböző pénzügyi szolgáltatásokat nyújt. Nagyon szeretek itt dolgozni és teljesen elégedett vagyok a mostani munkámmal. Mivel az egyetemen is már pénzügy szakra jártam, így egyértelmű volt, hogy ezen a területen képzelem el a jövőmet is. Már akkor nagyon megszerettem és mindig is éreztem, hogy ez a terület, ami igazán nekem való. Persze sokat is tanultam hozzá, mert ami engem igazán érdekel arra mindig tudok időt szánni és ez olyan volt, ami igazán érdekelt, kétségek nélkül.

Nagyon is szükség volt erre a munkára az elmúlt években és persze arra a fizetésre, amit ezzel kerestem. Nem panaszkodhatok, mert igenis jól kerestem az elmúlt időszakban, de őszintén megvallva ebből nem sok maradt, mert mindent felhasználtunk a házunk felújítására.

A bátyám irányította a felújítást és csinálta a munka oroszlánrészét, mert ő az építőiparban helyezkedett el. A felújításhoz lángvágó szolgáltatásra is szükség volt, amit az Acélpartner Kft-től rendeltünk meg. Már ezer éve dolgozik ezzel a céggel és roppantul elégedett az általuk elvégzett munkákkal.

Az Acélpartner Kft egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amelyet 1999-ben alapítottak. Bár elsősorban a magyar piac a fő célpont, de jelen van a külföldi piacokon is, hiszen jó pár megrendelőjük külföldi, nem magyar. Persze az elmúlt években a magyar piac igen meghatározó szereplőjévé vált napjainkra.

A lángvágó szolgáltatás során enyhén ötvözött acélokat és általános rendeltetésű szerkezeti acélokat tudnak elvágni, maximálisan 350 mm-es vastagságig, illetve 4 ezer és 12 ezer mm közötti táblaméretig. A vágáshoz segítségükre van 3 db CNC vezérlésű Messer típusú lángvágógép, melyek közül 2 db 4 fejes és 1 db 1 fejes található a cégnél. Ahhoz, hogy minél tökéletesebb munkát tudjanak végezni a kítűnő minőségű gépek mellett még tiszta propángázt is használnak, mert ennek a segítségével lehet igazán biztosítani a szép vágási felületet még a legvastagabb lemezek esetében is. A vágási pontosság teljes mértékben eleget tesz az ISO minőségirányítási rendszer által támasztott szabványok előírásainak is. A már elkészült vagyis levágott felületeket nem csak levágják, hanem még kézi köszörűvel minden esetben meg is tisztítják a szemcseszórás előtt. Köszönhetően a 3 db gépnek és a nagyfokú szakértelemnek a megrendeléseket relatíve rövid határidővel tudják vállalni, hogy a megrendelt áru minél gyorsabban eljuthasson a megrendelőhöz.

A lángvágás mellett a másik fontos szolgáltatásuk a plazmavágás. A plazmavágás során erősen ötvözött acélokat és szénacélokat tudnak vágni maximálisan 60 mm vastagságig, illetve 3000 és 12.500 mm-es táblaméret közöttig. A vágási tartomány 40 mm-ig történik lyukasztással, egészen az anyagszéltől indulva 60 mm-ig.

A vágáshoz MocroStep Group márkájú gépeket használnak. Ezek a berendezések rotációs fejjel vannak ellátva, ezért alkalmasak mindenféle vágásra, legyen az merőleges vagy ferde, illetve lehet velük jelölni és írni is.

Mivel az idei év márciusában egy második gépet is beüzemeltek, így meg tudnak oldani belső kivágásokat is az adott lemezvastagságnak megfelelően. Emellett pedig az országban igazán egyedi az, hogy képesek plazmavágással elvégzett utólagos gyökölésre is, egészen 40 mm gyükmélységig. Ehhez a lemez bármilyen technikával lehet levágva, mert többféleképpen is meg tudják oldani.

Összességében mi nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással és azóta másoknak is ezt ajánljuk. A honlapon megtalálható az összes elérhetőség, illetve aki szerene email-t is írhat a cégnek.