Kisugárzás és az egészséges táplálkozás

Egy sikeres pénzügyi tanácsadó vállalkozásnak lettem az egyik vezetője végre. Már nagyon régóta vártam erre az alkalomra. Persze nem vezetőként kezdtem én sem, hiszen nekem is végig kellett járnom a szamárlétrát. Mindig is jó dolgozó voltam és elsősorban a karrieremre összpontosítottam, így joggal vártam el, hogy egyszer ebbe a pozícióba kerülhetek. Ez azonban elég sokáig tartott. Valami oknál fogva a közérzetem és az emberek felé mutatott kisugárzásom rossz hatással volt a megítélésemre. A felettesem mindig úgy tekintett rám, mint egy kiváló, a pénzügyekhez értő munkaerőre, de nem szánt még engem vezető pozícióba, mert szerinte a lelkiállapotom nem volt megfelelő ahhoz, hogy beosztottjaim legyenek. Hiába rendelkeztem elsőrendű szaktudással a pénzügyek terén, hiába képeztem magam folyamatosan ezen a területen, ezen a hibámon így nem tudtam javítani.

Később már kezdtem rájönni, hogy mi a baj: nem éreztem jól magam a bőrömben. Rettentő egészségtelenül és rendszertelenül táplálkoztam. Azután történt meg az előléptetésem, miután megtaláltam erre a megoldást.

Az egészséges táplálkozásom felé vezető utat a Bio City biztosította a számomra. Azzal a céllal látogattam a weboldalukra, hogy a napom összes étkezését az innen beszerzett termékekkel fogom megoldani. Az oldalukon bemutatott bőséges termékkínálatnak köszönhetően ezt gond nélkül meg is tudtam oldani.

Bio City

Nagyon sok helyettesítő terméket fedezhetünk itt fel, amik alternatívát kínálnak fel, az olyan ételekkel szemben, melyek köztudottan egészségtelenek. Vegyük például a chipset. Felesleges arról beszélni, hogy ez a hagyományos boltban kapható nassolnivaló mennyire káros, de még is sokan szeretik. Annyi volt a dolgom, hogy az oldal keresőjébe beírtam, hogy chips, és annyi egészséges helyettesítő terméket dobott fel a számomra, hogy választani is alig tudtam. Az én egyik személyes kedvencem a barnarizsből készült csipsz.  Ennek a terméknek a zsírtartalma fele akkora, mint a hagyományos készítményeké. Több ízesítésben is lehet kapni. Az egyik ibériai sonkás ízű. Nekem ez a kedvencem, mert mindig is szerettem a spanyol íz világot. A másik favoritom pesto aromát kapott, amit szintén nagyon finomnak találtam.

Az oldalon természetesen nem csak nassolnivalókat kínálnak a látogatóknak. Például ha valaki szeret tésztás ételeket fogyasztani a főétkezések során, de közben egészségesen is akar maradni, itt az is megtalálhatja a számítását. Nagyon egyszerű a dolgunk: a fent található menürendszerben kiválasztjuk a reform élelmiszer pontot. Azon belül, ha rákattintunk a tésztákra, már a szemünk elé is került a bőséges választék. Szinte bármilyen tésztás ételt el tudunk készíteni az itteni termékekből. Én például annyira szeretem a milánói spagettit, hogy legalább hetente egyszer főzők magamnak belőle. Így az itt található reform spagetti tésztából rendszeresen vásárolok. Ennek a terméknek 46%-al csökkentett a szénhidráttartalma. A termék ráadásul gazdag rostokban és fehérjékben is. Abban az esetben, ha valakinek fontos, hogy glutén- és szójamentes legyen, a tészta annak is megfelel. Mikor első alkalommal terveztem főzni ezzel a tésztával kicsit aggódtam, hogy ne rontsam el. A Bio City weboldalán azonban a termékleírásban ott szerepelt az elkészítési javaslat is, így nem okozott gondot ez sem. A végeredmény igazán finomra sikeredett. Az ebből a tésztából készített spagetti teljesen olyan volt, mint a normál étel, de közben még is bűntudat nélkül fogyaszthattam. A spagetti tésztán kívül sok minden mást is találhatunk itt: például lasagne tésztát, vagy cérnametéltet.