Ha a pénzügyeid fontosak számodra, válaszd a legjobb ár-érték arányú illóolajokat

Sokáig nem voltam kifejezetten tudatos a pénzügyeimet illetően. Sajnálom, hogy a pénzről alapvetően kevés szó esik az oktatásban, mert jó lenne egy olyan alapvető tudástárat, szemléletmódot átadni, amit a nagybetűs életbe kilépve tényleg hasznosítani tud az ember – ugyanis feltételezhető, hogy mindenki megkapja otthon a “mintát” vagy a szükséges edukációt, de nagyon jól tudjuk, hogy a gyakorlatban ez sok más egyéb téren sincs feltétlen így.

Szóval – bár mindig volt valamennyi zsebpénzem kamaszkorom óta, amiből gazdálkodhattam – igazán akkor kezdtem el megtanulni a pénz értékét, amikor én is dolgozni kezdtem, és teljesen leváltam a családi kasszáról. Amíg még otthon laksz és diákmunkázol, olyan dolgokat tudsz megvenni jó esetben, amire nincs feltétlen szükséged, csak vágysz rá – persze van, aki nagyon korán önellátó lesz, erre is tudok példát.

Leginkább viszont arról szeretnék beszélni, hogy így, felnőtt fejjel már milyen sokat jelent számomra, hogy a legkedvesebb hobbijaimat is körültekintően, megtervezve tudom finanszírozni. És abban, hogy a pénzemnél maradjak, azért sokat segít az, hogy olyan oldalt találtam, mint a Pipere Porta. Az egyébként nem csak online áruházként, hanem fizikai üzletként is működő Pipere Porta nagy segítségedre lehet, ha házi kozmetikumokhoz, gyertyakészítéshez vagy egyéb kreatív és kikapcsoló hobbihoz, illetve tevékenységhez keresel termékeket. Utóbbiak közül az illóolaj az, amit leginkább szeretnék kiemelni, ugyanis fantasztikus kínálattal rendelkezik a shop az illatok terén! Persze pont az ilyen termékeknél jön a lehető legjobban, ha személyesen is tudunk válogatni közülük, de azt bizton állíthatom, hogy a Pipere Portánál online rendelve is csak elképesztően finom illatú és kiváló minőségű olajokat és illatokat szereztem be idáig! Különböző szempontok szerint tudunk válogatni, legyen szó az illóolaj tisztaságáról, vagy a designer, esetleg a “klasszikus” illatokról, biztos vagyok benne, hogy mindenki meg fogja találni a számára leginkább megfelelő terméket.

Én az illóolajokat a különféle házi készítésű kozmetikumaimba szeretem használni, gyakran ajándékozok ilyen kencéket a szeretteimnek a személyes igényeikre szabva, a többit meg csak úgy a magam örömére, saját használatra készítem el. A háztartásunkban megannyi különféle pipere termékre van szükség, úgyhogy külön jó érzés számomra, hogy a legtöbb bolti dolgot ki tudtuk váltani az én termékeimmel. Talán egy nap még tovább növekszik majd ez az egyelőre kedves hobbinak számító tevékenység…

Azonban nem csak az illóolaj kínálat az, amit a figyelmetekbe szeretnék ajánlani, sőt, lépjünk is át a kencékről a gyertyákra (amik persze szintén a legkülönfélébb illatokban készíthetőek el)! A gyertyakészítés éppoly izgalmas, a Pipere Porta termékeivel pláne. A viaszoktól és a kanócoktól kezdve a gyertyaszínezőkön és -formákon át mindent megtalálhattok a shopban.