Ha a motorgumi árán akarsz spórolni, van egy jó tippem

Amióta kiléptem a gimi ajtaján a felnőtt életbe, azóta sokkal jobban érdekelnek a pénzügyi dolgok, mivel most már a gyakorlatban, a hétköznapjaim során is megtapasztalom, milyen fontos kérdés is a pénz vagy annak hiánya. Elkezdtem ezért tudatosan utánanézni pénzügyi tanácsoknak, és jobban odafigyelek arra is, mire mennyit költök. Például a múltkor új abroncsok kellettek a motoromra, de a MotorTire nevű cégnél olcsón tudtam azokat beszerezni. A motorgumi árak ugyanis nagyon eltérőek lehetnek, ezért kell kifogni jó üzleteket.

A MotorTire egyébként 2008-tól fogva árusít és szerel fel motorabroncsokat, és azóta is sikeresek hála a jó áraknak és a minőségi termékeknek. Az általuk forgalmazott márkák között van a Bridgestone, Dunlop, Metzeler vagy a Michelin is, de a sor még folytatható lenne… Ezek mind olyan nagy márkák, amelyek a minőség garanciáját kínálják, a MotorTire-nél ráadásul mindezek abszolút megfizethető áron vannak. Nekem pedig ez volt most a fontos, hogy találjak vagy egy olcsónak számító oldalt, vagy egy olyat, ahol akciók vannak épp. A motortire.hu a motorgumi árakkal mindkettőt kínálja, hiszen alapból nem túl drágák a termékeik, de még akciók is vannak náluk időközönként.

Ha rákeresnétek egy termékre, akkor a konkrét adatok megadásával is nézelődhettek a motorgumi kereső résznél, de ha csak a motorotok márkájából akartok kiindulni, akkor ennek is vannak külön kategóriái a honlap jobb oldalán. Én például most direkt a motor márkája szerint akartam keresni, így rámentem az Aprilia motorokhoz ajánlott gumikra.

Volt itt minden: Continental, Dunlop, Bridgestoine, Metzeler, melyek közül alig tudtam válogatni. Végül a Metzeler mellett tettem le a voksomat, az a paramétereket tekintve is pont megfelelő volt. Kosárba raktam az abroncsot, és (szintén a spórolás jegyében) üzleti átvételt kértem, mivel az ingyenes volt.

A rendelés után azonban eszembe jutott, hogy a sebességet nem néztem meg a termékleírásnál rendesen, úgyhogy gondoltam, biztosra megyek, és rákérdezek, jót vettem-e. A honlapon megtaláltam a telefonos elérhetőséget is, amin fel is hívtam őket. Készségesen segítettek, és megnyugtattak, hogy jót választottam. De megtudtam egyúttal azt is, hogy ha nem lett volna jó, akkor is még vagy törölni tudom a rendelést (ha még nem kezdtek bele a kiszállításba), vagy utána két héten belül visszaküldhetem a terméket, mely esetén még a pénz is visszajár.

Nagyon tetszett tehát ez a fajta anyagi garancia is, ami sokakat megnyugtat, legyen szó akár motorgumi árakról. Mert hogy egy ilyen beruházás nem két fillér, bár gondolom, ezt ti is tudjátok. Mindenesetre én nagyon elégedett voltam azzal is, amilyen gyorsan felvették velem a MotorTire munkatársai a kapcsolatot, amikor megérkezett a rendelésem. Bementem az üzletbe (ami egyébként egy műhely is, hiszen fel is szerelik az abroncsokat, ha kell), és ott is nagyon kedves kiszolgálás fogadott. Márpedig nekem az ár mellett ez a másik legfontosabb szempont a vásárláskor.

Mindent összevetve tehát a MotorTire az egyik legjobb cég, ha utánanéztek, milyen motorgumi árak vannak a neten. Ajánlom tehát, hogy nézzetek rá ti is a motortire.hu-ra!