Egy biztosítás elengedhetetlen a pénzügyekhez

Mindig nagy mumusként néztem a pénzügyekre. Talán azért, mert ezt ültették belém otthon. Sokáig ódzkodtam attól, hogy kipróbáljam magamat pénzügyi területeken. Aztán ahogy teltek az évek, rájöttem, hogy nem kell félni ezektől a dolgoktól, sőt, meg is lehet szeretni őket. Bár nem ebben a munkakörben helyezkedtem el, de mindig érdeklődve olvasom a témába vágó blogokat. Az aktuális híreket a tőzsdéről, mik a legmenőbb vállalkozások, vagy csak arról, hogy miként lehet sikeres az ember.

Mind szép és jó ez elméletben. Az életem azonban nem nézett ki olyan letisztultan, mint a magazinok lapjain. A sok olvasás ellenére is olyan hiányosságokkal rendelkeztem, mint például a lakásbiztosítás. Sosem határoztam el magamat egyik biztosító mellett sem, valamiért ezt évekig halogattam. Hiányát azonban egyre jobban éreztem, ahogy teltek a napok. Átugrottam hát az egyik jogász ismerősömhöz és tanácsot kértem tőle.

Miután végighallgatott, úgy nézett rám, mintha szellemet látna. Nem is értette, hogy miért nem csináltam meg idáig a biztosításomat. Benyomta a tabletjét és felment egy Pannon Safe nevű oldalra. Megkérte, hogy írjam le szépen az oldal címét és mikor hazaérek, nézzem át az oldalon található információkat. Megköszöntem neki, majd egy finom kávé után hazasiettem.

Mikor beléptem az ajtómon, valami sürgetést éreztem a szívemben, hogy minél előbb felmenjek a Pannon Safe oldalára. Érdekes, hogy már itt is bennem volt egy rossz előérzet, pedig ekkor még fogalmam sem volt róla, mekkora veszélynek vagyok kitéve biztosítás nélkül. A számítógépem berregni kezdett, bepötyögtem a Pannon Safe címét és már az oldalon is voltam. Nem tartott sokáig mire betöltött, aminek külön örültem, mert nem volt túl jó internetem. A színek és az oldal kialakítása hivatalos jelleget kölcsönöztek a weblapnak. Megadta a hangulatot, nem éreztem többé, hogy csak valami internetes zagyvaságot olvasok. Olyan volt, mintha tényleg egy irodában lettem volna, ahol megbízható, szépen öltözött emberek vannak.

Rákerestem arra, ami engem érdekelt: a lakásbiztosításra. Ahogy ráléptem a kategóriára, egy lakásbiztosítás kalkulátor felirat fogadott. Alatta eléggé tetemes mennyiségű olvasni való szöveg volt, ami tájékoztatott a lakásbiztosításról. Nem éreztem fojtónak azonban a leírás mennyiségét, mert szépen pontokba volt szedve. Pont mikor egybefolyt volna a betűrengeteg, valami kis változatosság megszakította. Emiatt mindig azt éreztem, hogy tovább akarom olvasni.

lakásbiztosítás kalkulátor

Nagy szerencse volt, hogy mindezt elolvastam. Nem is értettem, hogy a sok magazinolvasás közben, sosem jutott időm a biztosítások fontosságának utánanézni. Megesik mindenkivel az ilyen, de örülök, hogy nekem nem egy betörés során kellett megbizonyosodnom hiányosságaimról. A következő logikus lépés pedig az volt, hogy kipróbálom a lakásbiztosítás kalkulátort. Itt minden maradék kérdésemre választ kaptam, főleg ami az anyagiakat érinti. Először elfogadtam az összes tájékoztatást, majd eltöltöttem egy délutánt azzal, hogy mindent aprólékosan átnéztem a biztosításommal kapcsolatban.

Kitöltöttem magamnak egy üveg gyümölcslevet, majd lehunytam a szememet. Tudtam, hogy nem szabad tovább halogatnom a biztosítás megkötését, de egy dolog nem hagyott nyugodni. Milyenek lehetnek a vélemények a Pannon Safe oldaláról? Letekertem hát a tájékoztató aljára és minden kétségem elszállt. Mindenki csak jót írt a Pannon Saferől. Ez engem kifejezetten megnyugtatott, mert a véleményeket tartom az internet igazmondóinak. Ezeket összevetve az ember eldöntheti, hogy valóban jó helyet választott-e arra, amit éppen csinálni akar. Hát nekem ennél több nem is kellett, elhatároztam, hogy holnap meg is kötöm a biztosítást.

Gondolom nem árulok zsákbamacskát, ha azt mondom, hogy mindenkinek ajánlom ezt az oldalt. Különösen a lakásbiztosítás kalkulátor nyerte el a tetszésemet! Direkt be is linkeltem, úgyhogy csak kattintsatok rá és már ott is vagytok. Jó informálódást kívánok mindenkinek!