A pénzügyes kolléganőm izgatottan várja a babáját

Anna és én mindketten a pénzügyosztályon dolgozunk, így napi szinten tartjuk a kapcsolatot. Mindketten ugyanakkor érkeztünk ehhez a céghez dolgozni, immár hat éve. Ennyi idő alatt már barátnőkké váltunk és nem csak kollégákká. A pénzügyi feladatok elvégzése közötti szünetekben gyakran szoktunk beszélgetni. Az ebédet és a kávészüneteket szinte mindig együtt szoktuk eltölteni.

Egyszer egy nap, ebéd közben, közölte velem a nagy hírt, hogy várandós. Az egész munkahelyen, sőt a pénzügyosztályon is, csak én tudtam erről nagyon sokáig. Örömteli volt a várakozása, de ez volt az első gyereke, így tőlem kért tanácsokat, mert nekem ebben már van tapasztalaton. A munkahelyi ebédek egyre inkább a közelgő babára és annak gondozására terelődtek.  Anna nagyon sokat aggódott, és a pénzügyi feladatait egyre kevésbé tudta megfelelően ellátni. Én igyekeztem megnyugtatni amennyire csak ez lehetséges volt. Végül ez sikerült is, miután átbeszéltük a legfontosabb dolgokat.  Sokat kérdezett arról is, hogy honnan érdemes beszerezni a legfontosabb babaápolással kapcsolatos termékeket.

A barátnőm szerencséjére, erre is tudtam a megoldást. Ajánlottam neki egy patikát, mely többek között a babaápolással kapcsolatos termékeket is szolgáltat. Ezekhez a készítményekhez a pontos link a következő: https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama. Együtt néztük végig ezt az aloldalt és közben a különböző termékeket ajánlottam neki onnan.

Az első termékcsalád, amibe beleástuk magunkat, azok a várandósággal kapcsolatos produktumok voltak. Innen rögtön fel is figyeltünk egy inozitolt és folsavat tartalmazó készítményre, ami egy étrend kiegészítőnek felel meg. Különböző hatóanyagainak hála segít a várandós anyukáknak abban, hogy a szervezetüket kevésbé viselje meg a fokozott fizikai megterhelés. Az egyik legfontosabb hatóanyaga a folsav, ami a B-vitaminokhoz sorolható, ami rendkívül jótékony hatással van nem csak a magzatra, de az anyukára is. A terhesség ideje alatt jelentősen megnő a szervezet igénye erre a hatóanyagra, így nagyon fontos, hogy ezt valahogy pótolják a kismamák. A termékben található inozitolt természetes módon állították elő, rizskorpából.

Az egyik lényeges tulajdonsága ennek a terméknek az, hogy az anyai szövetek növekedését is elősegíti. Továbbá a kismamákat érő stresszt és fáradságot is képes mérsékelni.

A kismamánk és babáknak szóló termékek között megtalálhatjuk a hétköznapibb dolgokat is: cumisüvegek, pelenkák és törlőkendők. Ezeknek a használata jó ideig mindennapos lesz a barátnőm számára, így mindenképpen a legjobbakat kell választania ezekből is. A https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama termékei között csak is minőségi gyártmányokat fogunk találni.

Bárkinek merek innen ajánlani egy nedves törlőkendőt, ami finom, gyümölcsös illattal rendelkezik, a tapintása pedig kellemesen puha. A kisbabák bőre nagyon érzékeny, így annak a tisztítása fokozott odafigyelést igényel. Ez a törlőkendő tökéletesen megfelel erre a feladatra. Biztosítja a bőr megfelelő hidratálását. Természetesen nem tartalmaz semmilyen olyan anyagot – például alkoholt – ami irritálná a bőrt. A törlőkendők csomagolása nagyon praktikus módon van kialakítva, ugyanis az visszazárható, így nem kell attól tartanunk, hogy a törlőkendők kiszáradnának.

A patika bár helyileg elég messze van tőlünk, de szerencsére ez is könnyedén áthidalható, ugyanis van lehetőség házhozszállítással, vagy akár csomagponton történő átvétellel is terméket rendelni innen. Biztos vagyok benne, hogy a barátnőm fog még innen további hasznos készítményt is használni, hiszen a kínálat fantasztikus és minden termékük minőségi. A várandóság egy nagyon komoly dolog, így minden lehetőséget meg kell ragadni ahhoz, hogy ez a folyamat minél biztonságosabbá váljon a baba és a kismamák számára. Ebben nagy segítséget jelenthet nekünk ez a patika.