A pénzügyeiden is segít, ha nem kell folyton új cipőt venni

A pénzügyekhez kapcsolódó dolgok mindig bonyolult kérdések. Néha nehéz meghatározni, hogy hosszú távon mi az, ami megéri és mi az, ami csak rövidtávra jó.

Az egyik barátnőm mindig sok pénzt költ el, ha épp cipőt vesz, mivel a márkás darabokat részesíti előnyben. Nemrég megkérdeztem tőle, hogy miért vesz mindig olyan drága cipőket, amikor olcsóbban is találni azokhoz hasonló darabokat.

Ő segített rájönnöm arra, hogy egy márkás lépő tovább bírja, mint azok a pár ezer forintos cipők, amiket én akár évente kétszer is megveszek, mivel az előző szétment. Azáltal pedig, hogy tovább bírja, igazából csak segít a pénzügyein, hogy sokat költ egyszer, mert utána sokáig semennyit nem kell cipőkért fizetnie.

Rájöttem, hogy abszolút igaza van és meg is kérdeztem, hogy hol szokott cipőket venni. Ajánlott egy remek weboldalt, amire otthon szinte azonnal rákerestem.

Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu

A barátnőm tippje a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu weboldal volt, ami egy márkás termékeket forgalmazó online cipőbolt. Első ránézésre nagyon kellemes oldal, szinte érezni azt a jó hangulatot, ami egy cipőboltba belépve elkapja az embert.

Felépítését tekintve abszolút egyszerű webshop, ahol könnyű tájékozódni. A kezdőoldalon kiválaszthatjuk, hogy női- férfi- vagy éppen gyerekcipőt keresünk. Dönthetünk úgy, hogy inkább táskákat nézegetnénk. Illetve a “Kategóriák” fül választásával elmerülhetünk a weboldalon legtöbbször keresett termékek listájában is. A népszerű kategóriák ezen kívül a fejlécen is megtalálhatók, így azokat is érdemes átnézni, hátha ott lehet, amit keresel.

Cipővásárlás = kényelem

A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldalon a cipővásárlás valódi relaxációs tevékenységgé válik. A részletes és sokféle szűrőlehetőség segítségével könnyen és gyorsan eljuthatunk ahhoz a cipőtípushoz, amit keresünk, kiválaszthatjuk, hogy milyen színű lábbelinek örülnénk a legjobban, és az árat is beállíthatjuk, amennyiért cipőt szeretnénk venni. Emellett természetesen nem kell amiatt sem bosszankodni, hogy végre látunk valamit, ami tetszik, de természetesen nincs a méretünkben. Ugyanis az oldalon be tudjuk állítani, hogy csak olyan találatokat kapjunk, amiből van a nekünk kellő méret.

Ha már méretekről beszélünk…

Az online cipővásárlás egyik legnagyobb lutrija általában a méret. Mind tudjuk, hogy ahány márka, annyiféle méretezés. Csakhogy amíg a boltban felpróbálhatjuk a cipőket, és rájöhetünk, hogy egy gyártótól eggyel nagyobb vagy kisebb cipőt kell vennünk, az online vásárlásnál erre ugye nincs lehetőség.

A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu azonban ezt a problémát is zseniálisan megoldja, ugyanis az oldalon a “Mérettáblázat” lehetőséget választva rendkívül részletes, márkákra lebontott leírásokat kapunk arról, hogy mekkorák az oldalon kapható cipők. A táblázatok segítenek abban is, hogy pontosan hogyan mérjük le otthoni lábravalóinkat ahhoz, hogy össze tudjuk velük hasonlítani azt, amit épp meg akarunk venni.

Csodálatos akciók

Ahogy korábban említettem, a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu márkás termékeket forgalmaz. Ebből pedig természetesen az következik, hogy ha itt akarunk vásárolni, bizony nem árt, ha felkészülünk arra, hogy kicsit jobban a zsebünkbe kell nyúlni.

Ugyanakkor remek akciók is várnak minket (én például belefutottam egy nyári szandál akcióba), amik lehetővé teszik, hogy jó cipőket vegyünk, és az áruk is megfeleljen.

A barátnőm által ajánlott webáruház, a Cipő Market, azt hiszem, nagyon hamar a kedvenc online boltjaim közé kerül majd! 🙂