A pénzügy sok stresszel járhat, ha nem bízzuk magunkat profikra

Mivel nemrégiben alapítottunk egy céget a kedvesemmel, nagyon sokat stresszelünk és főleg a pénzügyek és a sok adminisztráció miatt. A pénzügyek nekem mindig nehézséget okoztak. Nem vagyok reál értelmiségi, sokkal inkább a humán tudományok vonzanak, így nem láttam át eléggé soha a gazdasági vagy pénzügyi kérdéseket. Nemrég, hogy csökkentsem a homályt elolvastam pár könyvet a témában. Például Mérő Lászlótól, de végül rá kellett jönnünk, hogy ide profi pénzügyes kell.

Páros masszázs, hogy együtt pihenhessétek ki a közösen legyűrt nehéz helyzeteket

A sok cégalapítási stressz után azt gondoltuk, hogy meglepjük magunkat egy páros thai masszázzsal. Sokat hallottunk már a thai masszázs jótékony hatásairól, hogy csökkenti a stresszt, elűzi a levertséget és segít az ízületi, izomzati fájdalmakon. Éppen ezért a páros masszázs a legjobb ötlet volt számunkra a zuhatagnyi stressz után, amit ketten átéltünk.

A karmaithaimasszazs.hu oldalán sok lehetőséget találtunk a páros masszázsra, lehetett választani a tradicionális thai technika és az olajos változatok között, illetve láttuk, hogy a herbália varázserejét is szívesen használják.

Mindketten természetgyógyászat pártiak vagyunk, így máris megvettek maguknak a thai masszázzsal. Végül a páros masszázsok közül a luxus csomagot választottuk, elvégre egyszer élünk. Ebben benne volt minden, amit kerestünk, jutalom a testnek és a léleknek egyaránt. 90 percnyi kiválasztható thai masszázs és 30 percnyi luxus relaxációs program segített nekünk ellazulni.

Utána prémium pezsgővel, eperrel és csokiszökőkúttal kedveskedtek nekünk. Teljesen elégedetten tértünk haza. A masszázs jótékony hatását pedig napokig éreztük, nyugodtan aludtunk, nem fájt a nyakunk, a vállunkban fellazultak a csuklyás izmok görcsei, a testünk pedig a méregtelenítés után jobban funkcionált, mint valaha.