A pénzügy és az egészség összekapcsolódhat

A pénzt megkeresni és azzal jól bánni két nagyon különböző dolog. Ismerek én sikeres és szorgalmas embereket, akik nagyon jól keresnek, de a pénzüket azonnal eltapsolják, ami nem túl bölcs dolog. Sajnos kicsit én is inkább ilyen vagyok.

A mi családunkban a nejem az, aki ebben a tekintetben jobban átlátja a dolgokat, így az életünknek a pénzügyi részét én inkább csak rábízom, mert így biztosan nem teszek semmilyen kárt. Eddig ez így nagyon bevált nekünk.

Az Ő ötlete volt az is, hogy érdemes lenne egy egészségpénztárt nyitnunk, hiszen sohasem tudhatjuk, hogy az mikor jön nekünk jól. Egy ilyen pénztár nem csak pénzügyileg lehet hasznos, de még az egészségünk megtartása felé is egy nagy lépés. Egészen sok mindent van lehetőség azon keresztül fizetni. Különböző gyógyszereket vásárolhatunk például a segítségével, de több orvosi szolgáltatást is fedezhetünk vele.

Én mindenkinek azt javaslom, hogy legyen egy egészségpénztára, mert mi is nagyon ki tudjuk azt használni. A feleségemnek ez volt az egyik legjobb pénzügyi döntése a különböző befektetései mellett. Jó érzés, hogy ilyen szempontból nyugodtan rábízhatom magamat, így nekem már csak azzal kell foglalkoznom, amihez jól értek.

A feleségem nem rég igénybe vette a Kelemed Plasztika szolgáltatásait. Ezen a helyen szintén van lehetőség egészségpénztáron keresztül fizetni. Ha szeretnénk tudni ennek a fizetési módnak a pontos részleteit, csak annyi a dolgunk, hogy utána olvasunk a plasztika.info.hu weboldalán.

Itt látható, hogy jelenleg 12 különböző Egészségpénztárral áll szerződésben ez az intézmény, tehát a lefedettség igen nagy. Fontos, hogy az ügyfelek már az első konzultáció alkalmával jelezzék, hogy így szeretnék rendezni a fizetést. Még akár az is megoldható, hogy csak részlegesen történjen meg így a fizetés. Itt még az is olvasható, hogy akár pár hét alatt szerződést köt más Pénztárakkal a plasztikai sebészet, hogy a páciens egy olyannak a tagja, amivel még nem áll szerződésben. Ebből a szempontból kifejezetten rugalmas intézetről beszélhetünk, ez jól látszik.

Azonban ez klinika nem csak ezért jelent egy kiváló választást. Nem írhatok róla anélkül, hogy ne emelném ki az intézetet irányító sebészt, akinek már hihetetlen nagy tapasztalata és szakértelme van ezen a területen. A feleségemen elvégzett plasztikai műtétje után ezt biztosan mondhatom. Nem csak orvosi szempontból végezi el kitűnően a munkáját, de arra is oda figyelt, hogy a megfelelő kapcsolat alakuljon ki közte és a páciensei között. Ez azért fontos, mert a plasztikai beavatkozások és műtétek előtt sokat segít, ha kiépül egy bizalom.

A plasztika.info.hu weboldalát látva tudatosulhat bennünk, hogy itt milyen sok szolgáltatást is vállalnak. A feleségem például egy szemhéjplasztikai beavatkozáson esett át, ami tökéletesen sikerült. Egy olyan problémája szűnt így meg, ami már legalább tíz éve zavaró volt a számára. A műtétet követően láttam a megkönnyebbülést és a boldogságot az arcán.

Ez a plasztikai sebészet mindig a lehető legmodernebb eljárásokat és eszközöket használja, így biztosítva azt, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a páciensei számára. Fontos az is, hogy minden esetben figyelembe veszik a páciensek jellemzőit, és így kiválasszák a számukra legmegfelelőbb eljárásokat. Például a mellnagyobbítások során bizonyos esetekben érdemes a saját zsírral történő feltöltést választani, de másoknál ez csak implantátummal lehetséges. Ezek a dolgok azonban úgyis tisztázódni fognak majd a konzultációk során.

Ha valaki konzultációt szeretne kérni, talán az a legegyszerűbb, ha a plasztika.info.hu internetes felületén kitölti az űrlapot. Azt követően, hogy az elküldésre kerül, rövidesen fel fognak minket keresni, hogy a további részleteket is átbeszéljük.

A konzultációkra két helyen is sor kerülhet: Budapesten és Pécsen. Mi eldönthetjük a helyszínt aszerint, hogy melyik a kényelmesebb és a közelebbi.

Érdemes a weblapon elolvasni a régebbi páciensek véleményeit is, mert ez csak megerősíthet bennünket abban, hogy az intézet a lehető legjobb választást. Egyébként itt elég sok fotót is találhatunk arról, hogy milyen eredményekkel jártak a múltban történő plasztikai beavatkozások. Ezek a képek is azt mondatják, hogy ez az intézmény bárkinek lefedi az igényeit.