A patront is okosan rendeljük a nyomtatóhoz

Nálunk a családban én vagyok a pénzügyes. Tudom ez viccesen hangzik, de akár mondhatjuk úgy is, hogy én vagyok az, aki a családi kasszát felügyeli. Persze egy 4 fős családban ez talán nem is annyira meglepő, hiszen erre szerintem oda kell figyelni. A feleségem nem jó ebben, soha nem is tudott és nem is akart odafigyelni erre, illetve a két gyermekünk a világ összes pénzét el tudná szórni szinte egy nap alatt.

Nálunk például komoly zsebpénz rendszer van, hiszen igyekszem a gyerekeimet már korán megtanítani és rászoktatni, hogy igenis figyeljenek oda arra, hogy mire költenek és mennyit. Ha bevásárolni megyünk, akkor konkrét listát írunk, de minden más egyébre is komolyan odafigyelünk, legyen szó akár a nyomtatóba való patron beszerzéséről.

Pontosan ezért mi a nyomtatoalkatresz.hu-ról rendeljük a nyomtatónkba való patront. És, hogy hogyan találtam rá erre az oldalra? Nagyon egyszerű. Pár hónappal ezelőtt az interneten láttam egy hirdetésüket, amiben csak arra lettem figyelmes, hogy Patron | Ingyenes Kiszállítás. Egyből rákerestem az oldalra, természetesen volt az a patron, ami kellett az éppen akkori nyomtatóba, meg is rendeltem és mivel meg vagyok velük elégedve, így azóta is erről az oldalról rendelek.

Ami számomra nagyon megnyerő, hogy a kiszállítás ingyenes. Ez azt jelenti, hogy ha egy terméket vásárolunk, akkor sem kell fizetni azért, hogy csak 1 terméket szállítanak ki. Itt nincsen mennyiségi limit vagy bármilyen más megkötés.

Hogy működik a vásárlás? Pofon egyszerű. Ha már tudjuk, hogy egész pontosan mit keresünk, akkor csak be kell írnunk felül, a honlap közepén található keresőbe és egyből ki is dobja. Rákereshetünk a termék márkája, cikkszáma vagy akár a nyomtató típusa szerint is. A felül található menüsorban egyébként teljesen logikusan vannak kategorizálva.

Amikor megtaláljuk a kívánt terméket, akkor az adatlapján további kapcsolódó termékeket is találhatunk. Például, ha egy színes nyomtatóról beszélünk, akkor ajánlanak különböző színű patront vagy akár egy gazdaságosabb kiszerelésű kellékanyagot. Ha rákattintunk, akkor a listán megtaláljuk az összes kapcsolódó terméket, amit megvásárolhatunk az adott patronhoz.

A weboldalon lehetőség van a regisztrációra. Ez nem kötelező, de azért is ajánlott, mert így pontosan végig tudjuk követni a rendelésünket, illetve látjuk, hogy korábban már mit vásároltunk, sőt láthatjuk a számlát és a vevőegyenleget is.

A megrendelést érdemes munkanapon 12 óráig leadni. Ez azért fontos, mert így nagy valószínőséggel 1-2 munkanapon belül megkapjuk a megrendelt árut. A kiszállítás munkaidőben történik, vagyis 8 és 17 óra között.

Számomra ez tökéletesen megfelelő. Ha valaki tanácsot kér tőlem patron témában, akkor csak elküldöm neki, hogy Patron | Ingyenes Kiszállítás, illetve, hogy nyomtatoalkatresz.hu elérhetőségét és biztos vagyok benne, hogy más is megragad ennél a cégnél.