A co2 palackon is lehet ám spórolni

Aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok jóban a számokkal, és hát a pénzügyek is olyan távol állnak tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől, de úgy hatszorosan. Kezdetben ezért is lehetett az, hogy nagyon nem tudtam jól bánni a pénzemmel, képtelen voltam takarékoskodni, de szerencsére ez megváltozott. Olvastam egy japán módszert, aminek segítségével tök jól tudok spórolni és beosztani a pénzem. Olyannyira, hogy nagyon tudok már ügyeskedni a pénzzel, de ehhez persze kell egy kis kutakodás is.

Múltkor egy co2 palack volt az, amire szükségem volt, és hát elég drágán találtam csak, úgyhogy feltúrtam az internetet és megtaláltam a gazpalackfutar.com nevű weboldalt. Ez a cég, már majdnem két évtizede foglalkozik gázpalackokkal, úgyhogy nagy szakértői a témának. A honlapot böngészve láttam, hogy nem csak co2 palack kapható nálunk, hanem van még nitrogén, arzén, pb, de még hélium palack is. Mindegyiknél fel vannak tüntetve az árak, ami nekem nagyon szimpatikus volt, nyilván ugye, így sokkal jobban tudok számolni, ráadásul előre. A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a Budapesten belüli kiszállítás díját, mert bizony a gazpalackfutar.com házhoz viszi a gázpalackokat, nem pedig nekünk kell elmenni érte a telephelyre, ahogy sok más esetben. De ez nem azt jelenti, hogy csak Budapesten van ez a lehetőség, mert szinte egész Pest megyében szállítanak. Ha például Gödöllőn, Dunakeszin, Solymáron vagy éppen Ürömön laksz, akkor is nyugodtan rendelhetsz tőlük, elviszik neked, ráadásul néhány órán belül, de az árak lehet, hogy egy kicsit módosulnak.

A co2 gázt egyébként hűtésre is lehet használni, például akkor, ha mondjuk nincs hűtő, de persze ez nem sima hűtés, hanem mélyhűtés. De mi nem erre használjuk, hanem hegesztésre. Jó igazából nem én hegesztek, hanem a testvérem, de részletkérdés, mert megrendelni én szoktam. És hiába a gazpalackfutar.com-tól rendeljük már hónapok óta a palackot, mindig megdicsér, mert nagyon elégedett velük: a gyorsaságukkal és a szakértelmükkel, és nem utolsó sorban teljesen megbízik bennük.

Korábban volt, hogy aggódott egy-egy gázpalack biztonsága miatt, de az innen rendelt palackok iránt teljes a bizalom, hiszen tudjuk, hogy mielőtt újratöltenék őket, alapos vizsgálat alá vetnek minden egyes palackot. És abban is biztosak vagyunk, hogy a szállítás során sem fognak megsérülni.

co2 palack